18 Февруари 2013
544330
Гювечета със свинско
Гювеч със свинско и картофи
Свински гювечета
Боб със свинско в гювечета
Свинско с дробчета в гювеч
Свинско в гювеч с нахут
Свински пържоли в гювеч
Свинско с гъби и моркови в гювеч
Свински гювечета
1.6 кг свинско месо
200 г масло
1.6 кг изкиснати и нарязани чушки от туршия
черен пипер
магданоз
яйца (според порциите)
300 г лук
500 г домати консерва
люти чушки
сол
Месото се реже на кубчета и се задушава в горещото олио. Към него се добавят нарязаният на ситно лук, чушките от туршията, доматите и лютите чушки. Когато ястието е готово се разпределя в гювечета, овкусява се с черния пипер и сол ако е нужно, отгоре се чуква по едно яйце и се запича.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари