20 Февруари 2013
216815
Задушено свинско в тенджера под налягане
Свинско задушено рецепта
Свинско задушено със зеленчуци
Свинско задушено със сос
Свинско задушено в йенска тенджера
Свинско задушено с гъби
Свински задушени пържоли
Свинско задушено с вино и подправки
Свинско задушено със сос
500 г свинско филе
2-3 бр. картофи
1-2 бр. моркови
1 глава целина
1 глава лук
4-5 стръка магданоз
черен пипер, сол
зеленчуков бульон
4-5 скилидки чесън
2-3 с.л. сметана
зехтин, масло
В тенджера под налягане се слагат малко зехтин и масло. Прибавя се свинското месо, предварително овкусено със сол и черен пипер. Пържи се, като се обръща, до зачервяване. Добавят се зеленчуците - картофи, моркови, целина, лук, чесън, магданоз и зеленчуков бульон. Вари се 15-25 минути. Изважда се месото от тенджерата, а готовите зеленчуци се пасират, като се добавят малко масло и сметаната. Месото се нарязва на филийки и ако от вътре е сурово, се слага в тиган с масло и захар до зачервяване. Сервира се залято със соса и украсено с магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари