20 Февруари 2013
216799
Задушено свинско в тенджера под налягане
Свинско задушено рецепта
Свинско задушено със зеленчуци
Свинско задушено със сос
Свинско задушено в йенска тенджера
Свинско задушено с гъби
Свински задушени пържоли
Свинско задушено с вино и подправки
Свинско задушено с гъби
700-800 кг свинско месо
200 г пресни гъби (може и консервирани)
1 глава лук
2-3 бр. моркови
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. вода
дафинов лист
1 с.л. брашно
черен пипер и сол
В тиган се изпържват лука, гъбите и морковите докато омекнат. Изваждат се и в същата мазнина се изпържва месото, нарязано на пържоли, около 10 минути. В тенджера се слага месото, върху него се поставят изпържените леко моркови, лук и гъби. В отделен съд се загряват леко прясното мляко и водата заедно със солта, дафиновия лист, черния пипер и лъжицата брашно, размито в малко вода. Когато се загрее леко се изсипва в тенджерата с месото и се вари на много слаб огън около 50 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари