Задушено свинско рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско задушено със сос
216813

Свинско задушено със сос

500 г свинско филе
2-3 бр. картофи
1-2 бр. моркови
1 глава целина
1 глава лук
4-5 стръка магданоз
черен пипер, сол
зеленчуков бульон
4-5 скилидки чесън
2-3 с.л. сметана
зехтин, масло

В тенджера под налягане се слагат малко зехтин и масло. Прибавя се свинското месо, предварително овкусено със сол и черен пипер. Пържи се, като се обръща, до зачервяване. Добавят се зеленчуците - картофи, моркови, целина, лук, чесън, магданоз и зеленчуков бульон. Вари се 15-25 минути. Изважда се месото от тенджерата, а готовите зеленчуци се пасират, като се добавят малко масло и сметаната. Месото се нарязва на филийки и ако от вътре е сурово, се слага в тиган с масло и захар до зачервяване. Сервира се залято със соса и украсено с магданоз.

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft