20 Февруари 2013
217112
Задушено свинско в тенджера под налягане
Свинско задушено рецепта
Свинско задушено със зеленчуци
Свинско задушено със сос
Свинско задушено в йенска тенджера
Свинско задушено с гъби
Свински задушени пържоли
Свинско задушено с вино и подправки
Свинско задушено рецепта
1.5 кг свинско (телешко) контрафиле
черен пипер, сол
дижонска горчица
брашно
зехтин или олио
2 ч.ч. бяло (червено) вино
1 ч.ч. вода
Месото се наръсва със сол и черен пипер, намазва се с горчица и се овалва в брашно. Запържва се от всяка страна до зачервяване. Добавя се виното и водата. Прехвърля се в йенска тенджера. Пече се под капак на 200 С около 1 час. Когато е готово се маха капака и се допича още 10 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари