20 Февруари 2013
217112
Задушено свинско в тенджера под налягане
Свинско задушено рецепта
Свинско задушено със зеленчуци
Свинско задушено със сос
Свинско задушено в йенска тенджера
Свинско задушено с гъби
Свински задушени пържоли
Свинско задушено с вино и подправки
Свинско задушено със зеленчуци
500 г картофи
500 г моркови
500 г гъби
300 г червен лук
300 г грах
1 бр. ябълка
100 мл червено вино или бира
100 мл олио
150 мл доматен сок
1/2 глава целина
300 г нетлъсто свинско месо
300 г телешко месо
300 г пилешко месо
7-8 зърна черен пипер
2 с.л. червен пипер
магданоз
сол
листа керевиз
Зеленчуците се нарязват на едро, разбъркват се с подправките, олиото, виното и доматения сок. Нареждат се на пластове в тенджера под налягане, като се редуват месо и зеленчуци от различен вид. Долива се вода и се задушава до готовност. Сервира се топло с нарязани на дребно листа керевиз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари