20 Февруари 2013
217112
Задушено свинско в тенджера под налягане
Свинско задушено рецепта
Свинско задушено със зеленчуци
Свинско задушено със сос
Свинско задушено в йенска тенджера
Свинско задушено с гъби
Свински задушени пържоли
Свинско задушено с вино и подправки
Свински задушени пържоли
6 бр. свински пържоли
3-4 бр. моркови
няколко скилидки чесън
1 дафинов лист
1/2 ч.ч. червено вино
1/2 ч.ч. вода
2 с.л. доматено пюре
сол
Изпържват се леко начуканите пържоли. Нареждат се половината в плитка тенджера. Върху тях се слагат подправките, морковите нарязани на колелца. Нареждат се отгоре останалите пържоли. Заливат се с виното и гореща вода, в която е размито доматеното пюре. Вари се на тих огън. Подходяща гарнитура са пържени картофи.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари