20 Февруари 2013
216813
Задушено свинско в тенджера под налягане
Свинско задушено рецепта
Свинско задушено със зеленчуци
Свинско задушено със сос
Свинско задушено в йенска тенджера
Свинско задушено с гъби
Свински задушени пържоли
Свинско задушено с вино и подправки
Свинско задушено с вино и подправки
1.5 кг месо
пушена или солена сланина
1-2 бр. моркови
1 резен целина
2-3 корена магданоз
1 глава лук
1 дафинов лист
15-20 зърна черен пипер
1/2 ч.ч. вино
Месото се шпикова с парченца от пушена или солена сланина и го сложете да се пържи с 3/4 чаша олио, като го обръщате, за да се зачерви равномерно. Прибавете след това 1-2 бр. моркови, 1 резен целина, 2-3 корените магданоз и 1 глава лук, нарязани на ситно, и също ги запържете. Налейте 2 ч.ч. гореща вода и пуснете 1 дафинов лист и 15-20 зърна черен пипер. Варете месото на умерен огън. Когато е почти готово, прибавете 1/2 ч.ч. вино. Извадете месото в чиния и го нарежете с остър нож на филии. Във всяка порция сложете по 2-3 филии и от соса със зеленчуците.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари