Лесни рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско по китайски с гарнитура ориз
96502

Свинско по китайски с гарнитура ориз

свинско месо - 500 г нетлъсто,  яйца - 2 броя , захар - 1 с.л., оцет - 1 с.л., олио,  нишесте - 1 с.л., лук - 2 глави кромид , чесън - 1 - 2 скилидки , домати - 2 - 3 с.л., доматен сос

Нарежете свинското на тънки парчета с дебелина 1 мм и дължина 3-5 см. Накълцайте чесъна и нарежете лука. Смесете нишестето с разбитите яйца и сол, за да се получи тесто.

Загрейте повечко олио, оваляйте всяко парче свинско в панировката и сложете да се изпържи. При нужда долейте още малко мазнина и запържете в същия тиган лука, чесъна. Добавете доматения сос и 2 с.л. гореща вода. След 2 минути прибавете захарта, сол и оцета. Щом сосът се сгъсти, сипете свинското и разбъркайте постоянно.

Поднесете свинското по китайски с гарнитура от сварен ориз

1 2 3 4 5
6
7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft