2 Май 2012
438896
Грах по селски
Картофи по лионски
Телешко със зелен фасул
Телешки кебап
Телешко варено
Телешко с чесън
Свинско задушено
Гювеч със свинско
Свинско с доматен сос
Свинско със сметана
Свинско с доматен сос
800 г свинско (филе)
100 г вино
парче целина
1 морков
1-2 глави лук
1 чаша доматен сок или настъргани домати
100 г бульон
няколко зърна черен пипер
сол
дафинов лист
10- 12 малки лукчета
магданоз
брашно
олио.
Нарежете месото на филийки, оваляйте ги в брашно и ги запържете в загрятата на дъното на тенджерата мазнина. Прибавете ситно нарязания лук, след това моркова и целината, настъргани на ренде. Задушете няколко минути и залейте с виното. Като се поизпари, прибавете доматения сок, бульона, изчистените лукчета, дафиновия лист и нарязания магданоз. Затворете тенджерата н варете 20 минути след завъртането на вентила.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари