Бързи рецепти за тенджера под налягане

вход през zajenata.bg
438908

Гювеч със свинско

800 г свинско
500 г зелен фасул
500 г пиперки
300 г бамя
5-6 големи картофа
1 средно голям патладжан
2-3 моркова
1 голяма глава лук
5-6 домата
парче целина
магданоз
сол
олио
червен пипер.

 Изчистете и нарежете на едри кубчета патладжана, посолете го и го оставете в наклонена тавичка да се изцеди горчивият сок. Нарежете месото и го запържете в сгорещената мазнина от всички, страни. Извадете го в отделен сън и в същата мазнина сложете ситно нарязания лук, морковите и целината. Запържете ги до златисто. Прибавете червен пипер и разредете с 4 чаши гореща вода. Сложете Месото и нарязаните на едро домати, посолете и затворете тенджерата. Варете 20 минути от завъртането на вентила. Отворете тенджерата и добавете отцедения патладжан и останалите зеленчуци, които в това време сте измили и нарязали на едро. Затворете капака и варете още 10 минути след повторното завъртане на вентила. Изсипете съдържанието на тенджерата в тава и сложете ястието в гореща фурна да се запече 10-15 минути. Гювечът трябва да остане почти само на мазнина. Поднесете го поръсен с нарязан магданоз.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft