2 Май 2012
438878
Грах по селски
Картофи по лионски
Телешко със зелен фасул
Телешки кебап
Телешко варено
Телешко с чесън
Свинско задушено
Гювеч със свинско
Свинско с доматен сос
Свинско със сметана
Грах по селски
2 кг грах
4 моркова
2 глави лук
2-3 домата (или 7 супени лъжици доматено пюре)
1 супена лъжица брашно
1 кафена лъжичка захар
50 г олио
червен пипер
магданоз
сол
черен пипер
Сгорещете в тенджерата мазнината и сложете граха, морковите, нарязани на кръгчета, нарязания лук, обелените и нарязани домати, захарта, солта, червения и черния пипер. Прибавете половин връзка нарязан магданоз и покрийте всичко с вода. Оставете да заври и тогава затворете тенджерата. Варете 10 минути след завъртането на вентила.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари