2 Май 2012
438878
Грах по селски
Картофи по лионски
Телешко със зелен фасул
Телешки кебап
Телешко варено
Телешко с чесън
Свинско задушено
Гювеч със свинско
Свинско с доматен сос
Свинско със сметана
Картофи по лионски
1 кг картофи
50 г масло (маргарин)
2-3 глави лук
сол
черен пипер
1 чаша сухо бяло вино
20 г брашно
Загрейте мазнината в тенджерата и задушете леко картофите и лука, предварително обелени и нарязани. Посолете, поръсете с черен пипер и прибавете брашното. Разбъркайте и налейте бялото вино. Отново разбъркайте. Затворете тенджерата и варете ястието 10 минути от завъртането на вентила.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари