2 Май 2012
438908
Грах по селски
Картофи по лионски
Телешко със зелен фасул
Телешки кебап
Телешко варено
Телешко с чесън
Свинско задушено
Гювеч със свинско
Свинско с доматен сос
Свинско със сметана
Телешки кебап
800 г телешко
50 г олио
1 глава лук
1 чаши сухо бяло вино
1 чаена лъжичка червен пипер
1 супена лъжица доматено пюре
1 супена лъжица брашно
дафинов лист
сол
черен пипер.
горещете мазнината на дъното на тенджерата. Запържете месото, нарязано на дребни парчета, заедно с нарязания лук. Поръсете с брашното и с червения пипер. Разбъркайте добре с дървена лъжица. Налейте виното и 1 чаша вода. Прибавете доматеното пюре, дафиновия лист, солта и черния пипер. Затворете тенджерата и оставете ястието да ври 15 минути след завъртането на вентила. Поднесете с гарнитура от бял ориз или картофено пюре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари