18 Февруари 2013
543354
Гювечета със свинско
Гювеч със свинско и картофи
Свински гювечета
Боб със свинско в гювечета
Свинско с дробчета в гювеч
Свинско в гювеч с нахут
Свински пържоли в гювеч
Свинско с гъби и моркови в гювеч
Свинско с дробчета в гювеч
750 г свинско месо
стерилизирани гъби
моркови
кисели краставички
маслини
500 г пилешки дробчета
сол
черен пипер
дафинов лист
чубрица
2 с.л. брашно
3/4 ч.ч. бульон
75 г масло или 1/3 ч.ч. олио
В глинен гювеч се редят продуктите. Започва се с месо - предварително посолено, черен пипер, нарязани гъби, нарязани моркови и кисели краставички, маслини, дафинов лист и пилешките дробчета. Всички продукти се повтарят в зависимост от големината на съда, като задължително се завършва с дробчета. Накрая се слага черен пипер на зърна и чубрица, бульонът и брашното. Най-накрая се слага мазнината. Пече се 2 часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари