Свинско в гювеч рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с дробчета в гювеч
543354

Свинско с дробчета в гювеч

750 г свинско месо
стерилизирани гъби
моркови
кисели краставички
маслини
500 г пилешки дробчета
сол
черен пипер
дафинов лист
чубрица
2 с.л. брашно
3/4 ч.ч. бульон
75 г масло или 1/3 ч.ч. олио

В глинен гювеч се редят продуктите. Започва се с месо - предварително посолено, черен пипер, нарязани гъби, нарязани моркови и кисели краставички, маслини, дафинов лист и пилешките дробчета. Всички продукти се повтарят в зависимост от големината на съда, като задължително се завършва с дробчета. Накрая се слага черен пипер на зърна и чубрица, бульонът и брашното. Най-накрая се слага мазнината. Пече се 2 часа.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft