30 Декември 2012
282235
Гювеч с три вида месо
Панирани шницели
Пържени кюфтета
Свинско с кисело зеле
Тузарско ястие за Нова година
Капама за Нова година
Свинско на фурна с бира
Печена пуйка за Нова година
Свинско с кисело зеле
1 средно голяма глава кисело зеле
около 300-400 г свинско месо, шарено
при възможност около 150 г бекон за вкус
1-2 лъж. червен пипер
2-3 лъж. олио
дафинов лист 2-3 листа
черен пипер на зърна 5-8 зърна
Приготвяне:
Зелето се нарязва на дребно. Месото също.
В тенджера се загрява мазнината и месото се кавърдисва с бъркане за около 5 минути. Добавя се зелето. Захлупва се да ври на слаб огън около 40-50 минути.
Поставя се в тава, добавят се подправките и се запича в силна фурна за около 10-15 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари