Свинско с канапе от ориз
Свински кебап
Свинско с ориз, моркови и гъби
Свинско с ориз и кисело зеле
Свинско с ориз
Свински ребра с ориз на фурна
Свинско с ориз и грах
Бързо свинско с ориз
Задушено свинско с ориз
Свинско с ориз на фурна
Свинско с ориз и грах
ориз - 200 г
свинско месо - 250 г
яйца - 1 брой
грах - около 100 г, по желание
бульон
олио
сол
черен пипер - млян
Сварете ориза в 3 ч.ч. вода или бульон до готовност, след което го измийте в гевгир и оставете да се отцеди.
Свинското нарежете на парчета и сложете да се свари. Отцедете го добре и го сложете хубаво да се запържи в тиган със сгорещена мазнина.
Добавете граха, малко сол и черен пипер на вкус и чукнете 1 яйце.
Бъркайте, докато яйцето се раздроби и свари, след което добавете отцедения ориз.
Разбъркайте за още няколко минути, докато оризът се запържи и добавете още сол на вкус.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари