Рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
697509

Свинско с ориз и грах

ориз - 200 г

свинско месо - 250 г

яйца - 1 брой
грах - около 100 г, по желание
бульон
олио
сол
черен пипер - млян

Сварете ориза в 3 ч.ч. вода или бульон до готовност, след което го измийте в гевгир и оставете да се отцеди.

Свинското нарежете на парчета и сложете да се свари. Отцедете го добре и го сложете хубаво да се запържи в тиган със сгорещена мазнина.

Добавете граха, малко сол и черен пипер на вкус и чукнете 1 яйце.

Бъркайте, докато яйцето се раздроби и свари, след което добавете отцедения ориз.

Разбъркайте за още няколко минути, докато оризът се запържи и добавете още сол на вкус.  

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft