Рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с ориз и кисело зеле
697506

Свинско с ориз и кисело зеле

1 бр. кисела зелка
500 г ориз
500 г свинско месо
1 глава лук
2 бр. моркови
1 с.л. червен пипер
риган
олио
сол

Зелето се изцежда и се нарязва. Морковите и лука се нарязват на ситно и се запържват до златисто. Добавя се месото, нарязано на средно големи кубчета. Когато се запържи и месото, се добавя зелето, наливат се 2 ч.ч. топла вода, за да не загори. Когато поомекне зелето, се добавя и ориза. След като набъбне ориза, се слагат червения пипер, риган и сол. Изсипва се в тава и се запича, докато изври водата.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft