Свинско с канапе от ориз
Свински кебап
Свинско с ориз, моркови и гъби
Свинско с ориз и кисело зеле
Свинско с ориз
Свински ребра с ориз на фурна
Свинско с ориз и грах
Бързо свинско с ориз
Задушено свинско с ориз
Свинско с ориз на фурна
Свинско с ориз и кисело зеле
1 бр. кисела зелка
500 г ориз
500 г свинско месо
1 глава лук
2 бр. моркови
1 с.л. червен пипер
риган
олио
сол
Зелето се изцежда и се нарязва. Морковите и лука се нарязват на ситно и се запържват до златисто. Добавя се месото, нарязано на средно големи кубчета. Когато се запържи и месото, се добавя зелето, наливат се 2 ч.ч. топла вода, за да не загори. Когато поомекне зелето, се добавя и ориза. След като набъбне ориза, се слагат червения пипер, риган и сол. Изсипва се в тава и се запича, докато изври водата.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари