Рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с ориз, моркови и гъби
697509

Свинско с ориз, моркови и гъби

1 кг свинско месо
500 г ориз
500 г гъби
2 бр. моркови
1 връзка пресен лук
1 с.л. универсална подправка или подправки по избор
2 с.л. доматено пюре
сол, черен пипер, червен пипер
олио

Ситно нарязаните моркови, лук и чушки се запържват в дълбок съд. Като поомекнат се слага месото нарязано на кубчета, добавя се универсалната подправка и се залива с 1 ч.ч. вода за да се задуши и омекне месото. След това се слагат гъбите, като поомекнат и гъбите се слага доматеното пюре и червения пипер и ориза. Сместа се разбърква и се добавя гореща вода за да се задуши и ориза. Като омекне и ориза се слага черен пипер и сол. Изсипва се сместа в тава и се пече на 220 С докато не изври водата.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft