Какво да сготвя набързо в четвъртък

вход през zajenata.bg
218536

Свинско с ориз ОБЯД

300 г месо без кости (свинско или телешко), 1 чаша ориз, 1 глава лук, 1/3 пакетче краве масло, 1 лъжица вегета, черен пипер, сол

Нарежете месото на хапки, а лука - на ситно. Залейте ги с 4 чаши гореща вода. Варете на умерен огън, докато месото омекне. Прибавете вегетата, маслото и сол на вкус. Сложете в тавичка измития и добре отцеден ориз, залейте го с 3 чаши горещ бульон, прибавете месото, поръсете с черен пипер. Покрийте тавичката с фолио и я сложете в гореща фурна. След 10-15 мин намалете температурата. Когато оризът е готов, свалете фолиото и допечете ястието, докато месото се позачерви. Поднесете с таратор или салата.

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft