Какво да сготвя набързо в четвъртък

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Задушени чушки със сирене и яйца ВЕЧЕРЯ
218495

Задушени чушки със сирене и яйца ВЕЧЕРЯ

750 г, пиперки, 4 домата, 1 връзка пресен кромид лук, 2 супени лъжици брашно, 4 яйца, 100 г сирене, 1/2 връзка магданоз, 1 чаена лъжичка червен пипер, сол на вкус.

 Лукът се нарязва на дребно и се задушава в растителната мазнина и 1-2 супени лъжици вода. Прибавят се изпечените, обелени и едро нарязани пиперки, оваляни в брашното, и се задушават до изпаряване на течността. Прибавят се след това обелените и настъргани на едро ренде домати. Ястието се оставя да къкри на тих огън, докато остане на мазнината, залива се със смес от млякото, яйцата, натрошеното сирене и дребно нарязания магданоз, покрива се с парченца от кравето масло и се запича във фурна или се доварява при ниска температура до втвърдяване на яйцата. Поднася се със салата по избор - зелена салата, салата от домати с чесън, мешана салата и др.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft