9 Май 2012
218509
Сандвич с шунка и извара ЗАКУСКА
Мекици със сироп от вишни и сирене ЗАКУСКА
Катми с конфитюр ЗАКУСКА
Забулени яйца с гъби ОБЯД
Шишчета с колбаси и бекон ОБЯД
Свинско с ориз ОБЯД
Кюфтета на фурна ВЕЧЕРЯ
Колбаси с пюре от картофи ВЕЧЕРЯ
Задушени чушки със сирене и яйца ВЕЧЕРЯ
Шишчета с колбаси и бекон ОБЯД
350 г тънки пресни колбаси (ловджийска наденица, дебърцини, кренвирши)
150 г бекон
150 г черен дроб
150 г кромид лук (дребен или едър арпаджик)
3 пиперки
Колбасът, беконът и черният дроб се нарязват на парчета, дълги 3 — 4 см, пиперките се нарязват на колелца, широки около 2 см, а лукът се почиства и се оставя на цели главички.
Така подготвените продукти се нанизват на шишчетата по следния начин: парче наденица, колелце пиперка, парче черен дроб, парче бекон, лукче, като тази комбинация се повтаря до запълването на всяко шишче.
Нанизаните шишчета се изпичат на скара.
Готовите шишчета се поднасят с гарнитура от пържени картофи, пресни домати и магданоз или друга подходяща за сезона салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари