Какво да сготвя набързо в четвъртък

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Шишчета с колбаси и бекон ОБЯД
218509

Шишчета с колбаси и бекон ОБЯД

 350 г тънки пресни колбаси (ловджийска наденица, дебърцини, кренвирши)
150 г бекон
150 г черен дроб
150 г кромид лук (дребен или едър арпаджик)
3 пиперки

Колбасът, беконът и черният дроб се нарязват на парчета, дълги 3 — 4 см, пиперките се нарязват на колелца, широки около 2 см, а лукът се почиства и се оставя на цели главички.
Така подготвените продукти се нанизват на шишчетата по следния начин: парче наденица, колелце пиперка, парче черен дроб, парче бекон, лукче, като тази комбинация се повтаря до запълването на всяко шишче.
Нанизаните шишчета се изпичат на скара.
Готовите шишчета се поднасят с гарнитура от пържени картофи, пресни домати и магданоз или друга подходяща за сезона салата.
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft