9 Май 2012
218495
Сандвич с шунка и извара ЗАКУСКА
Мекици със сироп от вишни и сирене ЗАКУСКА
Катми с конфитюр ЗАКУСКА
Забулени яйца с гъби ОБЯД
Шишчета с колбаси и бекон ОБЯД
Свинско с ориз ОБЯД
Кюфтета на фурна ВЕЧЕРЯ
Колбаси с пюре от картофи ВЕЧЕРЯ
Задушени чушки със сирене и яйца ВЕЧЕРЯ
Свинско с ориз ОБЯД
300 г месо без кости (свинско или телешко), 1 чаша ориз, 1 глава лук, 1/3 пакетче краве масло, 1 лъжица вегета, черен пипер, сол
Нарежете месото на хапки, а лука - на ситно. Залейте ги с 4 чаши гореща вода. Варете на умерен огън, докато месото омекне. Прибавете вегетата, маслото и сол на вкус. Сложете в тавичка измития и добре отцеден ориз, залейте го с 3 чаши горещ бульон, прибавете месото, поръсете с черен пипер. Покрийте тавичката с фолио и я сложете в гореща фурна. След 10-15 мин намалете температурата. Когато оризът е готов, свалете фолиото и допечете ястието, докато месото се позачерви. Поднесете с таратор или салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари