Бързи ястия на тиган за неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с пържени парченца домати
339732
Свинско с пържени парченца домати

Свинско с пържени парченца домати

 

300 г свинско месо
4-5 с.л. сол
1 с.л. тъмен соев сос
2 бр. домати
1 бр. зелена чушка
1 ч.л. кафява захар
3-4 с.л. черен пипер
1 ч.л. сушен риган
3 с.л. оцет Балсамико

Месото нарязваме на много тънки и широки лентички. Втриваме в месото соевия сос и посоляваме с всичката сол до побеляване. Оставяме така 15 минути. Измиваме месото на течаща вода и го поръсваме обилно с черен пипер до почерняване и пак за 15 минути го оставяме. Отново измиваме с вода и подсушаваме месото с кухненска хартия. В тиган запържваме месото до готовност и накрая прибавяме чушката, нарязана на ивици. Разбъркваме 1-2 пъти и изваждаме от тигана. В същата мазнина слагаме да се пържат доматите, нарязани всеки на 8 еднакви парчета. Добавяме към тях балсамовия оцет, захарта и ригана. Не бъркаме, а оставяме да се запържат от едната страна няколко минути и след това от другата. Пържат се за кратко. Накрая връщаме месото при доматите и смесваме продуктите с разклащане на тигана, а не с бъркане. Сервираме месо с резенчета домати и гарнитура по желание.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft