21 Април 2012
339722
Пурички с шунка и кашкавал
Варено-пържени картофки
Чушки по Карловски на тиган
Пържоли с дробчета и гъби на тиган
Свинско с пържени парченца домати
Пържени кюфтенца върху канапе от домат
Пържени смесени месни хапки
Чушки и картофи на тиган
Топчета с орехи и сирене на тиган
Чушки и картофи на тиган
12-15 бр. (1 кг) чушки
10-12 бр. (1 кг) картофи
3/4 ч.ч. (150 мл) растително масло
500 г кисело мляко
5 с.л. (50 г) брашно
сол
чесън
Чушките се изпичат, обелват се, почистват се от семето и се посоляват, след което се овалват в брашното и се изпържват в мазнината. Картофите се измиват, обелват се, нарязват се на четвъртинки и също се изпържват. При поднасяне в чинията се нареждат чушки и картофи, а в единия край се поставя подлученото с чесъна кисело мляко.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари