21 Април 2012
339722
Пурички с шунка и кашкавал
Варено-пържени картофки
Чушки по Карловски на тиган
Пържоли с дробчета и гъби на тиган
Свинско с пържени парченца домати
Пържени кюфтенца върху канапе от домат
Пържени смесени месни хапки
Чушки и картофи на тиган
Топчета с орехи и сирене на тиган
Пурички с шунка и кашкавал
500 г кори за баница
около 100 г кашкавал, нарязан на тънки парчета
около 100 г шунка, нарязана на тънки парчета
олио за пържене
Преди да развием корите ги нарязваме на парчета с дължината на нарязаните шунка и кашкавал. Получават се 4 парчета кори, които разстиламе и върху всеки лист слагаме парченце кашкавал и парченце шунка и навиваме на руло. Оставяме десетина минути в хладилник и пържим в сгорещено олио (може и във фритюрник) докато се зачервят (3-5 минути).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари