Бързи ястия на тиган за неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пържени смесени месни хапки
339722

Пържени смесени месни хапки

200-250 г крехко телешко месо
200-250 г крехко свинско месо
100 г сух колбас или шунка
2 гла­ви кромид лук
1 връзка корени за супа
2 бр. кисели ябълки
1 бр. лю­та чушка по желание
1 ч.л. горчица
1 ч.л. доматено пюре
60 г масло
червен пипер
черен пи­пер
магданоз
1/2 ч.ч. бульон
сол
мазнина за пържене

Почистеното от сухожилията и ципите месо и колбасът се нарязват на дребни късчета и се смесват със ситно нарязания лук (по желание се прибавя и 1 ситно нарязана скилидка чесън). Мазнината за пържене се загрява в дълбок тиган и в нея се пържи сместа от месата, колбаса и лука, като от време на време се разбърква. Като поомекне месото, сместа се наръсва с червен и черен пипер и със ситно нарязан магданоз и се пържи още десетина минути. Прибавят се горчицата и доматеното пюре, размити в бульона, след което ястието се задушава на тих огън. В друг съд с маслото се задушават ситно нарязаните корени за супа (и по желание люта чушка - нарязана) и настърга­ните ябълки. Като поомекнат корените за супа, се прибавя ме­сото, без да се разбърква.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft