Бързи ястия на тиган за неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пържоли с дробчета и гъби на тиган
339722

Пържоли с дробчета и гъби на тиган

600-800 г телешки или свински пържо­ли без кост
мазнина за пържене
4-8 бр. пилешки дробчета
12-16 бр. пресни гъби
че­рен пипер
сол
4 бр. пържени чушки
пюре от картофи
пресни домати
магданоз

Пържолите се начукват с дървено чукче, посоляват се, наръс­ват се с черен пипер и се изпържват в мазнината. Слагат се в затоплен съд. Изпържват се дробчетата и гъбите, нарязани на дребно. След изваждането се наръсват с по щипка сол и че­рен пипер. Разпределят се върху пържолите и се поливат с мал­ко мазнина от пърженето. Наоколо се подреждат изпържените чушки, пюрето от картофи и филии от доматите, украсени с клончета магданоз.

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft