21 Април 2012
339722
Пурички с шунка и кашкавал
Варено-пържени картофки
Чушки по Карловски на тиган
Пържоли с дробчета и гъби на тиган
Свинско с пържени парченца домати
Пържени кюфтенца върху канапе от домат
Пържени смесени месни хапки
Чушки и картофи на тиган
Топчета с орехи и сирене на тиган
Пържоли с дробчета и гъби на тиган
600-800 г телешки или свински пържоли без кост
мазнина за пържене
4-8 бр. пилешки дробчета
12-16 бр. пресни гъби
черен пипер
сол
4 бр. пържени чушки
пюре от картофи
пресни домати
магданоз
Пържолите се начукват с дървено чукче, посоляват се, наръсват се с черен пипер и се изпържват в мазнината. Слагат се в затоплен съд. Изпържват се дробчетата и гъбите, нарязани на дребно. След изваждането се наръсват с по щипка сол и черен пипер. Разпределят се върху пържолите и се поливат с малко мазнина от пърженето. Наоколо се подреждат изпържените чушки, пюрето от картофи и филии от доматите, украсени с клончета магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари