21 Април 2012
339722
Пурички с шунка и кашкавал
Варено-пържени картофки
Чушки по Карловски на тиган
Пържоли с дробчета и гъби на тиган
Свинско с пържени парченца домати
Пържени кюфтенца върху канапе от домат
Пържени смесени месни хапки
Чушки и картофи на тиган
Топчета с орехи и сирене на тиган
Чушки по Карловски на тиган
500 г месести чушки
1 ч.ч. прясно мляко
5-6 с.л. брашно
масло
Опичаме чушките. Обелваме ги. Посоляваме ги, потапяме ги в брашно и ги изпържваме в масло. Нареждаме ги в по-голям тиган или в малка тавичка и ги заливаме с прясното мляко. Посоляваме на вкус и оставаме ястието да къкри няколко минути на слаб огън.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари