Спагети рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Спагети със сос Болонезе
117161
Спагети със сос Болонезе

Спагети със сос Болонезе

Спагети - 1 пакет , олио - около 60 мл, кайма - 500 г, лук - 1 глава кромид, моркови - 1 брой, домати - 1 консерва цели, риган - 1 ч.л.босилек - 1 ч.л.сол, черен пипер, червен пипер - 1 ч.л. равна, кашкавал - за поръсване, настърган

Сварете спагетите според указанията на опаковката, след което ги изплакнете под студена вода и отцедете.

За соса сложете скълцания лук и настъргания морков да се запържат за кратко в сгорещения зехтин.

След няколко минути добавете каймата и бъркайте, докато се раздроби и запържи. Овкусете с всички подправки и снемете от котлона.

Намачкайте консервата домати и я разбъркайте със сместа с каймата. При нужда добавете още малко подправки.

Сипете соса в тава и сложете в загряна фурна да се пече, докато течността се редуцира, като разбърквате от време на време.

Поднесете порция спагети с печения сос Болонезе и гарнирайте по желание с настърган кашкавал.  

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft