27 Февруари 2013
117167
Спагети със сос Уорчестър
Спагети със сос Болонезе
Спагети с моцарела и сос
Китайски спагети с меси и подправки
Спагети с шунка и зеленчуци
Спагети Карбонара
Спагети с бекон и вино
Спагети с кюфтенца и сос
Спагети с шунка и зеленчуци
спагети - 1 пакет, шунка - 250 - 300 г, лук - 1 глава, моркови - 1 малък, сметана - 1 голяма кофичка заквасена, майонеза - 2 с.л.сол, черен пипер, риган - 1 ч.л. сух
Сварете спагетите и ги отцедете. В съд на котлона загрейте 3-4 с.л. мазнина и запържете ситно скълцания лук и морков.
Щом омекнат добавете дребно нарязаната шунка и разбъркайте, докато се запържи.
Разбийте с миксер сметаната с майонезата и подправките и долейте соса в към шунката и зеленчуците. Бъркайте за няколко минути, докато клокне и след малко отстранете от котлона.
Разбъркайте така приготвения сос към спагетите или поднесете порция спагети, гарнирани с 2-3 с.л. от соса.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари