Спагети рецепти

вход през zajenata.bg
117151

Спагети с бекон и вино

спагети - 400 гр., бекон - 100 гр. нарязан на кубчета, мас - 1 с. л., бяло вино - сухо 1 с. л., доматен сок - 500 гр., сол, черен пипер, пармезан

Изпържете бекона в 1 с. л. св. мас, добавете виното и доматения сок, подправете със сол и черен пипер на вкус и оставете да се посгъсти за около 15 мин.

Сварете спагетите в подсолена вода, отцедете добре и разбъркайте със соса.

Поднасяме в чинии и поръсваме с пармезан.
 

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft