27 Февруари 2013
117151
Спагети със сос Уорчестър
Спагети със сос Болонезе
Спагети с моцарела и сос
Китайски спагети с меси и подправки
Спагети с шунка и зеленчуци
Спагети Карбонара
Спагети с бекон и вино
Спагети с кюфтенца и сос
Спагети с бекон и вино
спагети - 400 гр., бекон - 100 гр. нарязан на кубчета, мас - 1 с. л., бяло вино - сухо 1 с. л., доматен сок - 500 гр., сол, черен пипер, пармезан
Изпържете бекона в 1 с. л. св. мас, добавете виното и доматения сок, подправете със сол и черен пипер на вкус и оставете да се посгъсти за около 15 мин.
Сварете спагетите в подсолена вода, отцедете добре и разбъркайте със соса.
Поднасяме в чинии и поръсваме с пармезан.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари