Спагети рецепти

вход през zajenata.bg
117157

Спагети с моцарела и сос

спагети - 450 - 500 г, моцарела - - 250 - 300 г, домати - 2 броя, сол, босилек - пресен и сушен
ЗА СОСА
бяло вино - 1 ч.ч., сладко - 1 ч.л. от боровинки или друго тъмно и кисело, балсамов оцет - 2 - 3 с.л., зехтин - 2 - 3 с.л., горчица - 1 ч.л.

Сварете спагетите според указанията на опаковката и ги отцедете. Успоредно с това сложете в касерола на котлона виното, да ври и изчакайте, докато се редуцира.

След това с помощта на телена бъркалка добавете и разбъркайте към него, щипка захар и сол, лъжичка сладко, балсамовия оцет, горчицата и зехтина.

След малко снемете соса и добавете черен пипер на вкус. Объркайте спагетите с така приготвения сос.

Поднесете в чиния порция спагети, добавете кубчета нарязана моцарела и резени домат. Поръсете с пресен или сушен босилек и поднесете спагетите с моцарела. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft