2 Април 2012
631804
Спанак със застройка ПОНЕДЕЛНИК
Кюфтета по Чирпански ПОНЕДЕЛНИК
Бърза мусака с колбас ПОНЕДЕЛНИК
Картофи с грах на фурна ВТОРНИК
Маслена риба на фурна ВТОРНИК
Пица Калцоне ВТОРНИК
Сувлаки на шиш СРЯДА
Прясно зеле по ловджийски СРЯДА
Печен миш-маш СРЯДА
Руло Мозайка ЧЕТВЪРТЪК
Яхния от стар фасул ЧЕТВЪРТЪК
Пиле с грах и моркови ЧЕТВЪРТЪК
Телешко в гювечета ПЕТЪК
Ориз с гъби на фурна ПЕТЪК
Картофени кюфтенца с лук и сирене ПЕТЪК
Спанак със застройка ПОНЕДЕЛНИК
* 1 кг спанак
* 1 ч.ч. ориз
* 2 глави лук
* 100 мл олио
* 1 ч.ч. кисело мляко
* 1 бр. яйце
* 1 бр. домат
* 1 ч.л. червен пипер
* сол
Почистваме спанака от дръжките и го измиваме. Нарязваме лука на ситно и го задушаваме, след което прибавяме спанака и продължаваме да задушаваме около 10 минути. Добавяме нарязания домат, измития и почистен ориз, червения пипер, добавяме 3 ч.ч. вода и оставяме ястието да ври около 30 минути. След като се свари оризът, в отделна купа се разбърква яйцето със млякото и се застройва. Изчаква се да заври и се дърпа от котлона.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари