3 Септември 2012
108916
ПОНЕДЕЛНИК Яйца със спанак
ПОНЕДЕЛНИК Хек със зеленчуци
ВТОРНИК Печени чушки по дряновски
ВТОРНИК Кебап с гъби
СРЯДА Зелеви сармички
СРЯДА Пържено пиле
ЧЕТВЪРТЪК Пълнени чушки със сирене
ЧЕТВЪРТЪК Цариградски кюфтета
ПЕТЪК Зеле с ориз
ПЕТЪК Кавърма от телешко
СРЯДА Пържено пиле
1 кг пиле
100 г краве масло
сол
сок от 1 лимон или оцет
5-6 скилидки чесън
200 мл топла вода или бульон
• Почистеното и измито пиле се разрязва на порции
• Посолява се и се пържи до зачервяване в мазнината.
• Похлупва се плътно с капак и се задушава на тих огън, като се прибавя по малко топла вода или бульон.
• Когато месото омекне се залива със счукания чесън, подправен с оцет (лимонов сок).
• Затваря се с капака, изключва се котлона.
• Пърженото пиле се задушава така 2-3 минути.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари