3 Септември 2012
108904
ПОНЕДЕЛНИК Яйца със спанак
ПОНЕДЕЛНИК Хек със зеленчуци
ВТОРНИК Печени чушки по дряновски
ВТОРНИК Кебап с гъби
СРЯДА Зелеви сармички
СРЯДА Пържено пиле
ЧЕТВЪРТЪК Пълнени чушки със сирене
ЧЕТВЪРТЪК Цариградски кюфтета
ПЕТЪК Зеле с ориз
ПЕТЪК Кавърма от телешко
ВТОРНИК Печени чушки по дряновски
8-10 чушки
80 мл олио
1 с. л. брашно
сол
5 домата
6 скилидки чесън
5 с. л. вода
2 яйца
• Чушките се изпичат и обелват.
• Овалват се в брашно, след което се посоляват.
• Изпържват се в сгорещеното олио.
• Доматите се попарват с гореща вода, след което се обелват.
• Настъргват се на ситно ренде.
• Изсипват се върху чушките в тигана.
• Ястието се вари 30 минути на тих огън.
• Отделно чесънът се счуква с щипка сол.
• Брашното се размива в 3 с. л. хладка вода.
• Изсипва се в тигана заедно със счукания чесън.
• Ястието се вари 20 минути.
• Яйцата се разбиват с 2 с. л. вода и 2 с. л. сос от тигана.
• Изсипват се на тънка струйка в ястието и се оставят да стегнат.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари