3 Септември 2012
109147
ПОНЕДЕЛНИК Яйца със спанак
ПОНЕДЕЛНИК Хек със зеленчуци
ВТОРНИК Печени чушки по дряновски
ВТОРНИК Кебап с гъби
СРЯДА Зелеви сармички
СРЯДА Пържено пиле
ЧЕТВЪРТЪК Пълнени чушки със сирене
ЧЕТВЪРТЪК Цариградски кюфтета
ПЕТЪК Зеле с ориз
ПЕТЪК Кавърма от телешко
ПЕТЪК Зеле с ориз
1/4 глава зеле
200 г ориз
2 с л олио
600 мл гореща вода
2 домата
сол
смлян черен пипер
магданоз
• Зелето се нарязва на дребно и се задушава в мазнината, докато омекне напълно.
• Прибавят се червеният пипер, почистеният и измит ориз.
• Сместа се задушава леко и се залива с 600 мл гореща вода.
• Подправя се със сол.
• Ястието се пече във фурна на 180 С 20- 30 минути или докато остане на мазнина.
• Поднася се охладено, поръсено със смлян черен пипер.
• 10 минути преди края на варенето се прибавят обелените и нарязани домати.
• Поднася се, след като изстине.
• По желание се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари