30 Март 2012
535534
Пиле гювеч
Гъбени кюфтета с вино
Задушено пиле със зеленчуков сос
Пиле с гъби и картофи
Пълнени печурки
Карамелизирани картофи
Ирландско ястие
Супа от броколи
Фузили с пиле сушени домати
Печен хек с портокалов сок
Супа от броколи
* 1 глава броколи
* 1 глава целина
* 1 глава лук
* 1 ч.ч. прясно мляко
* 100 г сирене
* сол
* черен пипер
* 30 г масло
Броколите (1 глава) се измиват и накъсват на розички, които се сваряват в подсолена вода. Отцеждат се и се оставят настрана. В същия бульон се сваряват целината (1 глава), обелена и нарязана на кубчета и обелената глава лук. Щом целината се свари, се отцежда и заедно с 2/3 от броколите се пасира. Прибавят се маслото (30 г), мекото сирене (100 г) и прясното мляко (1 ч.ч.). Пак се разбива. Добавя се черният пипер. Полученото пюре се връща в бульона и се кипва. Супата се поднася на порции, украсени с цели розички броколи.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари