30 Март 2012
535517
Пиле гювеч
Гъбени кюфтета с вино
Задушено пиле със зеленчуков сос
Пиле с гъби и картофи
Пълнени печурки
Карамелизирани картофи
Ирландско ястие
Супа от броколи
Фузили с пиле сушени домати
Печен хек с портокалов сок
Карамелизирани картофи
* 1 кг картофи
* 3 с.л. масло
* 1/2 ч.ч. кафява захар
* 1 с.л. портокалова кора
* сол
Картофите (1 кг) се обелват и сваряват в подсолена вода. Отцеждат се и се нарязват. Разтопява се маслото (3 с.л.) в тиган и се добавят картофите, захарта (1/2 ч.ч.) и портокаловата кора (1 с.л.). Пържат се 6-7 минути, докато захарта се карамелизира и картофите се позлатят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари