30 Март 2012
535517
Пиле гювеч
Гъбени кюфтета с вино
Задушено пиле със зеленчуков сос
Пиле с гъби и картофи
Пълнени печурки
Карамелизирани картофи
Ирландско ястие
Супа от броколи
Фузили с пиле сушени домати
Печен хек с портокалов сок
Пълнени печурки
* 4 печурки
* 200 г кайма
* 1 глава лук
* 100 г спанак
* сол
* черен пипер
* 3 скилидки чесън
* 50 г моцарела
* 2 с.л. олио
Ситно нарязаният лук (1 глава) се задушава в горещото олио. Прибавят се нарязаните на ситно пънчета от печурки, ситно нарязаният спанак (100 г) и счуканият със сол чесън (3 скилидки). Щом всичко омекне, се прибавя каймата (200 г) и се готви, докато тя стане готова. С тази смес се напълват шапките на печурките (4 бр), които се пекат заедно с парченце моцарела отгоре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари