30 Март 2012
535517
Пиле гювеч
Гъбени кюфтета с вино
Задушено пиле със зеленчуков сос
Пиле с гъби и картофи
Пълнени печурки
Карамелизирани картофи
Ирландско ястие
Супа от броколи
Фузили с пиле сушени домати
Печен хек с портокалов сок
Пиле гювеч
* 4 пилешки бутчета
* 5 картофа
* 1 глава лук
* 2 с.л. доматено пюре
* червен пипер
* черен пипер
* 1 щип. кимион
* 1 щип. чесън на прах
* сол
* 2 с.л. олио
В загрято олио първо се изпържват бутчетата (4 бр) и се изваждат, а след това нарязаният на едро лук (1 глава). Картофите (5 бр) се нарязват на едро и се нареждат в тава заедно с месото и лука. Налива се 1 ч.ч. топла подсолена вода. Ястието се пече на фурна на среден огън до готовност. Доматеното пюре (2 с.л.) се смесва с подправките и малко топла вода. Тази смес се прибавя в ястието и се разбърква. Пече се още 5-10 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари