Вкусни рецепти Суфле

вход през zajenata.bg
479575

Суфле от гъби

600 г гъби
60 г масло
70 г кашкавал
2 с.л. брашно
4 яйца
400 г прясно мляко
индийско орехче
сол
Начин на приготвяне:

Почистените и измити гъби се задушават. Режат се на много ситно или да се смелят в месомелачка или пасатор. Прави се сос бешамел и се добавят гъбите, настъргания кашкавал, жълтъците солта, индийското орехче, като се бърка се добавят и разбитите на сняг белтъци. Получената смес се слага в съд за печене намазан с масло. Пече се и се поднася топло.

1 2
3
4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft