6 Март 2012
479584
Кашкавалено Суфле
Суфле с картофи
Суфле от гъби
Суфле от картофи и кашкавал
Суфле от тиквички
Суфле от спанак
Картофено суфле
Суфле от спанак
400 г спанак
60 г прясно мляко
30 г масло
2 с.л. брашно
черен пипер
сол
200 г кашкавал
200 г шунка
2 яйца
2 с.л. брашно
4 к.ч. прясно мляко
щипка сол
Начин на приготвяне:
От яйцата, брашното и млякото се прави смес от която се пържат палачинки, като се отделя 1 к.ч. Спанака се измива, попарва и нарязва на много ситно. Брашното се пържи в маслото, добавя се спанака бърка се няколко пъти и се добавя млякото, бърка се добавя се солта и черния пипер и се оставя да заври и ако е рядко, малко да се сгъсти, като се бърка. Редим палачинките в съд за печене, по между им слагаме от спаначното пюре, настъргания кашкавал и нарязаната шунка. От горе се залива с палачинковата смес, наръсва се с кашкавал и масло и се пече.поднася се топло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари