6 Март 2012
479568
Кашкавалено Суфле
Суфле с картофи
Суфле от гъби
Суфле от картофи и кашкавал
Суфле от тиквички
Суфле от спанак
Картофено суфле
Суфле от картофи и кашкавал
300 г картофи
100 г прясно мляко
100 г кашкавал
2 яйца
50 г масло
сол
черен пипер
магданоз
Начин на приготвяне:
Обелените картофи се варят в малко вода. Водата се отцежда и картофите се пасират, добавят се млякото, като се бърка, един по един жълтъците, настъргания кашкавал, като се оставя малко, белтъците на сняг, солта, черния пипер и нарязания на ситно магданоз. Сместа се изсипва в съд за печене и се поръсва с останалия кашкавал. Пече се на силна фурна и се поднася веднага.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари