6 Март 2012
479568
Кашкавалено Суфле
Суфле с картофи
Суфле от гъби
Суфле от картофи и кашкавал
Суфле от тиквички
Суфле от спанак
Картофено суфле
Суфле от гъби
600 г гъби
60 г масло
70 г кашкавал
2 с.л. брашно
4 яйца
400 г прясно мляко
индийско орехче
сол
Начин на приготвяне:
Почистените и измити гъби се задушават. Режат се на много ситно или да се смелят в месомелачка или пасатор. Прави се сос бешамел и се добавят гъбите, настъргания кашкавал, жълтъците солта, индийското орехче, като се бърка се добавят и разбитите на сняг белтъци. Получената смес се слага в съд за печене намазан с масло. Пече се и се поднася топло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари