6 Март 2012
479568
Кашкавалено Суфле
Суфле с картофи
Суфле от гъби
Суфле от картофи и кашкавал
Суфле от тиквички
Суфле от спанак
Картофено суфле
Кашкавалено Суфле
500 гр. кашкавал
200 гр. брашно
200 мл. прясно мляко
2 яйца
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на едро ренде. Смесете го с брашното и солта. Разбийте яйцата с прясното мляко и добавете към брашното. В обилно намазана тава изсипете сместа. Поръсете с черен пипер. Печете на 180 градуса до зачервяване в добре загрята фурна. Извадете и оставете да престои 10 мин. Сервирайте топло и нарязано на парчета.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари