Вкусни рецепти Суфле

вход през zajenata.bg
479568

Кашкавалено Суфле

500 гр. кашкавал
200 гр. брашно
200 мл. прясно мляко
2 яйца
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:

Нарежете кашкавала на едро ренде. Смесете го с брашното и солта. Разбийте яйцата с прясното мляко и добавете към брашното. В обилно намазана тава изсипете сместа. Поръсете с черен пипер. Печете на 180 градуса до зачервяване в добре загрята фурна. Извадете и оставете да престои 10 мин. Сервирайте топло и нарязано на парчета.

1
2 3 4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft