Вкусни рецепти Суфле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Суфле от картофи и кашкавал
479575

Суфле от картофи и кашкавал

300 г картофи
100 г прясно мляко
100 г кашкавал
2 яйца
50 г масло
сол
черен пипер
магданоз
Начин на приготвяне:

Обелените картофи се варят в малко вода. Водата се отцежда и картофите се пасират, добавят се млякото, като се бърка, един по един жълтъците, настъргания кашкавал, като се оставя малко, белтъците на сняг, солта, черния пипер и нарязания на ситно магданоз. Сместа се изсипва в съд за печене и се поръсва с останалия кашкавал. Пече се на силна фурна и се поднася веднага.

1 2 3
4
5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft