Вкусни рецепти Суфле

вход през zajenata.bg
479589

Суфле от тиквички

700 г тиквички
70 г масло
3 с.л. галета
2 к.ч. прясно мляко
150 г кашкавал
4 яйца
черен пипер
магданоз
сол
Начин на приготвяне:

Обелените тиквички се нарязват на едри парчета и се варят в малко вода, или на пара, смачкват се и се задушават в маслото, добавя се настъргания кашкавал, като се оставя за наръсване отгоре на ястието, жълтъците, галетата, топлото мляко, солта, черния пипер магданозът и разбитите на пяна белтъци, обърква се леко. Получената смес се изсипва в съд намазан с масло и поръсен с галета. Отгоре се ръси с кашкавал и се пече на фурна. Поднася се топло.

1 2 3 4
5
6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft