Бързи рецепти за тенджера под налягане

вход през zajenata.bg
438913

Телешки кебап

800 г телешко
50 г олио
1 глава лук
1 чаши сухо бяло вино
1 чаена лъжичка червен пипер
1 супена лъжица доматено пюре
1 супена лъжица брашно
дафинов лист
сол
черен пипер.
горещете мазнината на дъното на тенджерата. Запържете месото, нарязано на дребни парчета, заедно с нарязания лук. Поръсете с брашното и с червения пипер. Разбъркайте добре с дървена лъжица. Налейте виното и 1 чаша вода. Прибавете доматеното пюре, дафиновия лист, солта и черния пипер. Затворете тенджерата и оставете ястието да ври 15 минути след завъртането на вентила. Поднесете с гарнитура от бял ориз или картофено пюре.
 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft