2 Май 2012
438913
Грах по селски
Картофи по лионски
Телешко със зелен фасул
Телешки кебап
Телешко варено
Телешко с чесън
Свинско задушено
Гювеч със свинско
Свинско с доматен сос
Свинско със сметана
Телешко варено
600 г телешки джолан или гърди
1 глава лук
2 моркова
половин глава целина
2-3 картофа
2-3 домата
40 г масло
4-5 зърна черен пипер
магданоз
сол
хрян.
Измийте добре джолана и го сложете в тенджерата. Обелете, нарежете и запечете за 10 минути, на силен огън лука. Прибавете го заедно с останалите зеленчуци, нарязани на дребно, към джолана. Сложете черния пипер и залейте с 1 л вода. Посолете на вкус, затворете тенджерата и варете 20 минути след първото изпускане на пара охладете тенджерата и я отворете. Обезкостете и нарежете месото.
Преди поднасяне добавете маслото и поръсете със ситно нарязан магданоз. Отделно поднесете настърган хрян, залят с разреден оцет, за подправяне на вареното.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари