Бързи рецепти за тенджера под налягане

вход през zajenata.bg
438913

Телешко варено

600 г телешки джолан или гърди
1 глава лук
2 моркова
половин глава целина
2-3 картофа
2-3 домата
40 г масло
4-5 зърна черен пипер
магданоз
сол
хрян.


Измийте добре джолана и го сложете в тенджерата. Обелете, нарежете и запечете за 10 минути, на силен огън лука. Прибавете го заедно с останалите зеленчуци, нарязани на дребно, към джолана. Сложете черния пипер и залейте с 1 л вода. Посолете на вкус, затворете тенджерата и варете 20 минути след първото изпускане на пара охладете тенджерата и я отворете. Обезкостете и нарежете месото.
Преди поднасяне добавете маслото и поръсете със ситно нарязан магданоз. Отделно поднесете настърган хрян, залят с разреден оцет, за подправяне на вареното.
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft